En langvarig forlovelse

En langvarig forlovelse - Sébastien Japrisot | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sébastien Japrisot
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
En langvarig forlovelse.pdf
ISBN
1691253413237

BESKRIVELSE

En vinterdag i 1917 ved den fransk-tyske fronten. Fem franske soldater dømmes til døden for å ha skadet seg selv, med ønske om å slippe unna krigens grusomheter. "De falt for fedrelandet", er forklaringen de etterlatte får. Men Mathilde, forlovet med en av dem, verken tror på eller finner ro ved forklaringen som blir gitt. Drevet av kjærlighet, lengsel og et ukuelig håp, virvles hun inn i mørke irrganger av minner, løgner og fortvilelse, for å avdekke hva som egentlig skjedde med henne elskede.En langvarig forlovelse kom ut i 1991 ble en internasjonal bestselger og vant Prix Interallié.

Beskrivelse: I 1919 er Mathilde 19 år. To år tidligere reiste forloveden hennes, Manech, til krigsfronten ved Somme.

Drevet av kjærlighet, lengsel og et ukuelig håp, virvles hun inn ... En langvarig forlovelse. Sébastien Japrisot; Kjell Olaf Jensen (Oversetter) En vinterdag i 1917 ved den fransk-tyske fronten.

RELATERTE BØKER