For det er det jævlige med kjærligheten

For det er det jævlige med kjærligheten - Nicole Müller | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicole Müller
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
For det er det jævlige med kjærligheten.pdf
ISBN
4911357538248

BESKRIVELSE

Selvbiografisk kjærlighetsroman, bestående av 498 småstykker. Den skildrer forholdet mellom to kvinner, og gjenfortelles etter bruddet, i knappe, utleverende og følelsesmessige bruddstykker, uten kronologisk rekkefølge. "Jeg" er den kjærlighetsrammede lesbiske fortelleren som søker å gjenskape og forlenge kjærligheten ved å skrive om den. Hun formidler lidenskapen i et kjærlighetsforhold hvor hver detalj komprimeres eller blåses opp, fordi det dreier seg om forbudt kjærlighet.

Det er tross alt HUN som har båret oss frem og skapt den vi er. Når man er forelska kan man ikke gjøre noe med det. Enda mer imponerende blir Diomandés prestasjon når man får vite at han har slitt med en hjernerystelse etter 4-0-seieren mot Sandefjord i ... Det kan være kjekt med et sitat om kjærlighet ved diverse anledninger: Du leter etter en original måte å uttrykke en kjærlighetserklæring - anser du deg ikke som den store dikteren, kan det være hjelpsomt å bruke andres ord.

Richarda Huch || Kjærlighet er. Kjærligheten er et sted å feste blikket.

RELATERTE BØKER