Jeg var aldri førstedame

Jeg var aldri førstedame - Wendy Guerra | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wendy Guerra
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Jeg var aldri førstedame.pdf
ISBN
7431248267987

BESKRIVELSE

"Diego dytter meg mot muren, de sterke knærne hans holder meg fast ved det rustne stupebrettet, han penetrerer meg i kontraksjoner av vann og lys. Jeg holder ut til jeg må le han får smerten i meg til å forsvinne støtvis ved murkanten. Overflaten eksisterer ikke, bare kjønnet hans, og mitt, som lager bobler mellom dypet og lyset, mellom den hvite grensen og det mektige turkisblå. Mollusker, fisk trenger seg inn, skapninger som Diego med heftighet anbringer i den glidende kroppen min, kneblet med diamanter og liderlighet..." Celia Sánchez, Torres og Nadia Albis War - tre fascinerende kvinne.skikkelser på kontrastenes øy, tre livsskjebner utspent i tidsrommet mellom revolusjonens Cuba og dagens moderne øyrike preget av endring. Jeg var aldri førstedame er en roman om privilegier og tap, om bohemliv og velfødde kunstnere - og om en datters besettelse av å finne tilbake til en mor som forlot henne da hun var barn. En vital beretning - skrevet i frihetens, ironiens og ømhetens tegn - av en av Latin-Amerikas viktigste nye stemmer.

En vital beretning - skrevet i frihetens, ironiens og ømhetens tegn - av en av Latin-Amerikas viktigste nye stemmer. Jeg var aldri førstedame er en roman om privilegier og tap, om bohemliv og velfødde kunstnere - og om en datters besettelse av å finne tilbake til en mor som forlot henne da hun var barn. En vital beretning - skrevet i frihetens, ironiens og ømhetens tegn - av en av Latin-Amerikas viktigste nye stemmer. Kjøp Jeg var aldri førstedame fra Norske serier 'Diego dytter meg mot muren, de sterke knærne hans holder meg fast ved det rustne stupebrettet, han penetrerer meg i kontraksjoner av vann og lys.

I tillegg delte han seksualiserte bilder av barn. Dette har siden mannen erkjent. - Jeg har en datter som er på vei inn i denne verden, og forventningene til dagens modeller er å være enda tynnere enn før.

RELATERTE BØKER