Mannen uten egenskaper; bd. 2

Mannen uten egenskaper; bd. 2 - Robert Musil | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Musil
DIMENSJON
8,69 MB
FILNAVN
Mannen uten egenskaper; bd. 2.pdf
ISBN
3588341599083

BESKRIVELSE

MANNEN UTEN EGENSKAPER er et av storverkene i litteraturhistorien, en roman som kan sammenlignes med James Joyces og Marcel Prousts livsverk. Handlingen er lagt til Wien i tiden like før den første verdenskrig. Det gamle dobbeltmonarkiet i Østerrike-Ungarn var både keiserlig og kongelig, og av disse to k.ene skapte Musil betegnelsen Kakanien, den operetteaktige staten der handlingen finner sted.Ulrich, hovedpersonen, er en "mann uten egenskaper". Dette innebærer ikke at han er en pregløs personlighet. Tvert imot søker han et slags egenskapenes mangfold, som ikke skal stivne i noe ferdig fiksert . og begrenset . personlighetsregister, men holdes levende som en rikdom av muligheter. Ulrich blir et speil, som reklekterer alle fasetter i et mildt sagt broket tidsbilde.MANNEN UTEN EGENSKAPER er en mangebunnet nåtidsklassiker som speiler vår kulturs oppløsning, dens mangel på enhet og felles verdinormer.

Handlingen er lagt til Wien i tiden like før den første verdenskrig. Det gamle dobbeltmonarkiet i Østerrike-Ungarn var både keiserlig og kongelig, og av di... Kjøp 'Mannen uten egenskaper, bd.

Wikifrasar ... Mannen uten egenskaper, og andre problemer i norsk politikk (Forlaget Manifest 2008) Frp-koden. Hemmeligheten bak Fremskrittspartiets suksess (Forlaget Manifest 2007) Økonomisk apartheid.

RELATERTE BØKER