Mepåno

Mepåno - Ole-Petter Arneberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole-Petter Arneberg
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Mepåno.pdf
ISBN
6122854259144

BESKRIVELSE

Ole-Petter Arneberg (f. 1987) skriver kortprosa for den postmoderne data sapiens. Tekstene i MEPÅNO zapper uanstrengt mellom forskjellige virkelighetsplan: Jeg-personen duellerer i det ene øyeblikket med Hedda Gabler, i det neste med superskurken Psycho Mantis fra Metal Gear Solid. Det er svimlende, urovekkende og annerledes enn det meste du har lest på norsk.

november er det nye Filologen-nummeret ute, med temaet MONSTER. Vi inviterer derfor til slippfest på Oslovelo... Flamme Forlag er et lite norsk forlag i Oslo.Det ble etablert 1.

1987) er født og oppvokst på Rjukan. Han debuterte med MEPÅNO i 2008.Arneberg er medredaktør i den litterære fanzinen Kollege og spiller i bandet Feilkontroll. Ole-Petter Arneberg (født 13.

RELATERTE BØKER