Nørd

Nørd - Mina Lystad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mina Lystad
DIMENSJON
6,1 MB
FILNAVN
Nørd.pdf
ISBN
4800551725464

BESKRIVELSE

Marie er klønete, og skulle ønske hun var like pen og kul som Heddy i klassen. Heddy har tusenvis av følgere, og vet hvordan man setter opp håret så det ser dødsfint ut. En dag bestemmer læreren at alle må prøve å skape et internettfenomen. Marie legger ut videoer av hvor klønete hun er, og gjør plutselig stor suksess. Alle ler av henne, men på en annen måte enn før - Marie har blitt populær.Men er det verdt det?

Om boken. Marie oppfatter seg selv som nokså klønete.

Det å være klønete har en bieffekt - folk ler så de griner bare man er klønete nok. Altså er Marie ganske morsom - riktignok helt ufrivillig. En nerd er en person med et spesielt interesseområde eller en sær hobby.Dette trenger ikke å være altoppslukende, men i mange tilfeller så blir det oppfattet som det.

RELATERTE BØKER