Skriving pågår C

Skriving pågår C - Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Skriving pågår C.pdf
ISBN
7689062869342

BESKRIVELSE

Skriving pågår Lærerveiledning er et unikt hjelpemiddel i skriveopplæringen. Den støtter elevenes skriveprosess fra planlegging til ferdig tekst. Veiledningen beskriver en gjennomtenkt vurderingspraksis med kriterier og vurderingsskjemaer tilpasset hver tekst. Det foreligger én lærerveiledning til hvert trinn.

Dersom de sliter til tross for at de har fått vanlig god undervisning, kan det tyde på at de har lese- og skrivevansker. Tilpasset opplæring er et gjennomgående prinsipp i hele grunnopplæringen. Prinsippet er nedfelt i opplæringsloven paragraf 1-3, der det fremgår at «opplæringa skal tilpassast evnene og føresetnadene hjå den enkelte eleven, lærlingen og lærekandidaten» (opplæringslova, 1998).Lærere er med andre ord forpliktet til å tilpasse opplæringen. Søk & Skriv inneholder materiale om informasjonssøk og akademisk skriving, og er rettet mot studenter som skal skrive oppgaver på bachelor- og masternivå. Systematisk opplæring i skriving av sammendrag har vist seg å ha effekt på både lese- og skriveferdighetene til elevene.

Skriving pågår gir deg en helt ny og annerledes innfallsvinkel til elevenes skriving. Skriving er en av de grunnleggende ferdighetene som elevene skal arbeide med i alle fag. Skriving pågår C gir deg en helt ny og annerledes innfallsvinkel til elevenes skriving.

RELATERTE BØKER