Slik blir du styrtrik i Asia!

Slik blir du styrtrik i Asia! - Mohsin Hamid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mohsin Hamid
DIMENSJON
5,3 MB
FILNAVN
Slik blir du styrtrik i Asia!.pdf
ISBN
9638662418943

BESKRIVELSE

Helten i fortellingen kunne ha vært hvem som helst av oss, et menneske som sulter etter et annet liv. Og skjebnen som venter ham kunne fort ha blitt vår egen ...I denne etterlengtede oppfølgeren til bestselgeren hans, Den motvillige fundamentalist, befester Mohsin Hamed sin posisjon som en radikalt oppfinnsom forteller med en finger på verdens puls. En oppslukende fortelling om en manns reise fra utarmet bondegutt til nærlingslivsmagnat låner sin form fra forretnings-selvhjelpsbøkene som blir slukt av unge mennesker over hele "det fremvoksende Asia". Den følger sin navnløse helt til den vidstrakte metropolen der han begynner å bygge opp et imperium basert på en flytende og stadig knappere ressurs: vann. Likevel lengter han i sitt hjerte etter noe annet, en vakker jente hvis stjerne stiger i takt med hans egen, mens sporene deres krysses igjen og igjen i et kjærlighetsforhold som skiftevis antennes og slukkes av de samme kreftene som former deres slingrende skjebner. "Rått og godt om kynisme og korrupsjon i Asia"TERNING 5, Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen "Det er en velskrevet og bilderik liten roman, dette, som fyller sine 169 sider med stil."Leif Ekle, NRK P2 "Fantastisk og rørende." TIME Magazine"En lystig bitende satire om entreprenørvirksomhet og globaliseringens ustoppelige kraft ... Vil bli stående som en av årets fremragende romaner." Guardian

Men styrtrik betyr ikke nødvendigvis lykkelig, og i fortellerens hjerte lever drømmen om jenta han forelsket seg i på skolen ... Innlegg om Moshin Hamid - Slik blir du styrtrik i Asia skrevet av Gjennom 200 sider følger vi en mann bokstavlig talt fra vugge til grav i et samfunn i uregulert sterk økonomisk vekst. Det er på samme tid en medrivende fortelling om kjærlighet og kampen for å lykkes og en beisk og opprørende skildring av et kynisk samfunn bygd på den sterkestes rett. Kjøp Slik blir du styrtrik i Asia fra Tanum Slik blir du styrtrik i Asia er forkledd som en selvhjelpsbok.

Det er på samme tid en medrivende fortelling om kjærlighet og kampen for å lykkes og en beisk og opprørende skildring av et kynisk samfunn bygd på den sterkestes rett. Kjøp Slik blir du styrtrik i Asia fra Norske serier Slik blir du styrtrik i Asia er forkledd som en selvhjelpsbok. Fortelleren omtaler seg selv som du.

RELATERTE BØKER