Tutankhamon

Tutankhamon - Christian Jacq | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Jacq
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Tutankhamon.pdf
ISBN
5113517615533

BESKRIVELSE

Vil De vite hvem De egentlig er? Sørg for å være i Kairo om fjorten dager. Møtested: Sankt Sergius-kirken, klokken 20. Hvis ikke, vil De forbli en ukjent for Dem selv. Etter å ha fått denne beskjeden, reiser New York-advokaten Mark Wilder til Kairo. Der får han et nytt sjokk: Han får vite at hans egentlige far er den berømte, britiske arkeologen Howard Carter, som oppdaget faraoen Tutankhamons grav i 1922. I Kairo får han også budskapet faren har etterlatt seg: Du skal finne de hermmelige papyrusrullene som er gjemt ved den gamle faraoens grav - og offentliggjøre deres innhold. Sammen med den nubiske kvinnen Ateya setter Mark Wilder alt inn på å fullføre farens livsverk. Jakten på papyrusrullene blir livsfarlig og dramatisk. Han utfordres av onde og mystiske krefter, men også CIA, et ekte statskupp og det egyptiske politi spiller en betydelig rolle i denne thrilleren. Det er slett ikke alle som liker at den sovende Tutankhamon skal forstyrres i sin evige søvn... Christian Jacq ble født i Paris i 1947. Allerede som 17-åring besøkte han Egypt. Han studerte egyptologi og arkeologi og er en av verdens fremste Egyptkjennere. Han har skrevet en rekke bøker om Egypt - både romaner og fagbøker.

1 323 a.C. [5]) foi um faraó da décima oitava dinastia (governou de c.

Han ble konge etter Smenkhkare i en alder av ni år, og døde bare ti år senere.. Tutankhamon var ein farao under det attande dynastiet i Egypt, frå om lag 1334 til 1325 f.Kr. Han er blitt særleg kjend i ettertida for det rike gravfunnet sitt.Grava hans i Kongedalen, som blei funnen i 1922, er den best bevarte gammalegyptiske grava ein har funne.Han var også ein av få faraoar dyrka som ein gud medan han levde.

RELATERTE BØKER