Blomsterhandlersken

Blomsterhandlersken - Gro Dahle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Blomsterhandlersken.pdf
ISBN
8003948191594

BESKRIVELSE

Dette er en roman om Sigrid, som selger blomster og lever et rolig familieliv. Nå lurer hun på om det er kroppen hennes eller forholdet til mannen det er noe i veien med. For noe er galt. Og det hjelper ikke at moren ringer hele tiden. Det eneste som hjelper, er å ta drosje.Blomsterhandlersken er en samlivsroman som både er rar og gjenkjennelig.

For noe er galt. Og det hjelper ikke at moren ringer hele tiden. Her møter du blomsterhandlersken Annemone Nielsen med en mørk hemmelighet i fortiden, Margrethe Øksnevad som har «de flotteste daiene i byen», smeden fra Salhus som hater bergensere, doktor Harkestad som går med liv og lyst inn i sin gjerning, kunstmaler H.

For noe er galt. Og det hjelper ikke at moren ringer hele tiden. For Sigrid, blomsterhandlersken, er håndtakene å være mor, og alle ting som bygger hverdagen sammen med familien, en hyggelig stund i sofaen, måltidene.

RELATERTE BØKER