Bønner for barn

Bønner for barn - Rudolf Steiner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudolf Steiner
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Bønner for barn.pdf
ISBN
1030488359500

BESKRIVELSE

I denne lille bønneboken tas det hensyn til at barnets religiøse livsholdning er helt forskjellig fra den voksnes. Bønnen formidler tillit til livet og skaper trygghet omkring kjærligheten og visdommen som virker i alle ting. Bønner for barn er utgitt i samarbeid med Kristensamfundet i Norge.

Bønneveggen viser oss et fellesskap av skjøre, glade, redde, urolige og lykkelige mennesker - i bønn. 5. Bønner og linser "Beans on toast" er et heller ukjent fenomen for norske barn (noe som for så vidt også er like greit).

Mat med bønner og linser er derfor godt for både kropp og gane! Et lite barn fikk silvått hår av døpefontens regn. Så kom den hvite luen på, velsignet av en hånd.

RELATERTE BØKER