Byplanleggeren

Byplanleggeren - René Goscinny | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
René Goscinny
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
Byplanleggeren.pdf
ISBN
6210574153360

BESKRIVELSE

Bli med til år 50 f.Kr. der Romerriket har slavebundet nesten hele den siviliserte verden ... Nesten fordi EN lite gallerlandsby står fortsatt imot overmakten. Asterix er en verdenskjent tegneserie skapt av René Goscinny og Albert Uderzo. Denne albumutgaven er utvidet og nyredigert med nye farger og ny teksting.

Erik Lorange fyller 100 år i mars, og hylles med en konferanse i Alta rettet mot framtiden. Den kulturelle skolesekken har vært en del av regjeringens kulturpolitiske satsing for grunnskolen siden 2001, og etter hvert ble også videregående skole innlemmet i ordningen. Dette betyr at i dag får alle elever, fra 1.

Selges av CDON.COM. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Asterix: Byplanleggeren.

RELATERTE BØKER