Elsket. Uansett

Elsket. Uansett - Johan Reftel | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Reftel
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Elsket. Uansett.pdf
ISBN
4479726770724

BESKRIVELSE

50 lettleste, men innholdsrike andakter for ungdom. Hver andakt tar utgangspunkt i en bibeltekst og gir innspill til bønnetemaer. Johan Reftel (f. 1971) er svensk forfatter og forsamlingspedagog. Han har skrevet flere metodebøker for bl.a. konfirmantopplæringen i Svenska kyrkan. Stykkene i "Elsket. Uansett." består av en forklarende bibelutleggelse der forfatteren legger vekt på å trekke tråder inn i ungdommenes liv.

Besatt av penger er de uansett. Verste straff = Likegyldighet.

I stedet vil han prøve å forstå årsakene dine, uten å fordømme deg for denne beslutningen, og han vil prøve å støtte deg så mye som mulig. 6 ting menn elsker som kan overraske deg. Edgar sier at det han elsker med å være i et forhold, er muligheten til å gjøre en annen person glad.

RELATERTE BØKER