Gente 10

Gente 10 - Linn Maria Børve, Aud Marit Fjerdingren, Gloria Hernández Montesdeoca, Oliver Sánchez Manjón, Stine Sveia-Nilsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Maria Børve, Aud Marit Fjerdingren, Gloria Hernández Montesdeoca, Oliver Sánchez Manjón, Stine Sveia-Nilsen
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Gente 10.pdf
ISBN
1950791723083

BESKRIVELSE

Læreboka er en alt-i-ett-bok med tekster, oppgaver og grammatikk. Tekster og temaer er valgt for å skape nysgjerrighet for faget, og gi elevene noe å snakke om. Differensieringsmodellen har en todelt struktur; kjernestoff og fordypningsstoff. Denne strukturen gjør det lettere å tilpasse stoffet etter behov. Hvert kapittel starter med to motivasjonssider som viser elevene hva de kan fra før. Hvert kapittel har egne grammatiske temaer, og hver bok avsluttes med en repetisjon av disse. Oppgavene i læreboka er organisert etter de grunnleggende ferdighetene lytte, lese, skrive og snakke. I tillegg møter elevene på oppgaver som trener ren grammatikk og oppgaver som fokuserer på vokabular. ¡Levántate!-oppgavene setter elevene i bevegelse. 10.-klasseboka har ekstra fokus på muntlig eksamen. Elevene finner tips til hvordan de holder samtalen i gang og en oversikt over sentrale temaer som egner seg godt for muntlig eksamen.

Version: Download: 272; Total Views: 145; Stock ... UNIBOK ER ÅPEN OG GRATIS UT SKOLEÅRET 2019/20. Vi bidrar i dugnaden for god hjemmeundervisning.

Elevnettstedet er gratis. Gente 8-10 legger særlig vekt på: • aktiviteter som gjør språklæringen morsom og variert • god og systematisk progresjon gjennom læringsløpet • muntlig og skriftlig produksjon. Gente har tydelig progresjon, systematisk repetisjon og gir god plass til ordlæring og språkstrukturer. Gente 10 årsplan 100.98 KB.

RELATERTE BØKER