Gjenkommeren

Gjenkommeren - Lene Kaaberbøl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Gjenkommeren.pdf
ISBN
4896525643794

BESKRIVELSE

Den spennande finalen om villheksa Clara I den siste om villheksa Clara har Blodsungen vendt tilbake til livet. Ho vil gjere alt for å bli der, om ho så må ete kvart einaste levande vesen på jorda! Det er opp til Clara og heksekretsen hennar å stanse henne - sjølv om dei veit kva det krev: For å få atterkomaren ut av verda må éin i kretsen døy. Atterkomaren er den spennande finalen i Villheks-serien, om Clara som må kjempe for å overleve som villheks, i ei verd der magi ikkje akkurat er barnemat. Serien kjem ut parallelt på nynorsk og bokmål. Dette er bokmålsutgåva. Nynorskutgåva heiter Atterkomaren. Får 8 år. Omsett av Øystein Rosse.

Ellers blir hun ikke med.» Blodsungen har vendt tilbake til livet og vil gjør alt for å bli der, om hun så skal ete hvert eneste levende vesen på jorda. Kjøp Gjenkommeren fra Norske serier «HVER ENESTE VILLHEKS i kretsen må kunne stå mot henne. Ingen må gi etter, verken for overtalelse eller makt.

Ellers blir hun ikke med.» Blodsungen har vendt tilbake til livet og vil gjør alt for å bli der, om hun så skal ete hvert eneste levende vesen på jorda. Pris: 169,-. e-bok, 2015.

RELATERTE BØKER