Ikke av denne verden

Ikke av denne verden - Ferdinand Wyller | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ferdinand Wyller
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Ikke av denne verden.pdf
ISBN
2561507142897

BESKRIVELSE

Essays? Roman-fragmenter? Noveller? Kulturkritikk i spenningsfeltet mellom etikk - politikk - historie og religion? Ingen av delene - og samtidig: Alt sammen - og mer til!"Jeg kan ikke huske å ha lest om biologiens, genetikkens og de elektroniske mulighetenes tvetydighet og urovekkende tilbakemelding til individ og samfunn i en slik form siden jeg for et par mannsaldre siden leste Koestler, Huxley og Orwell."; Georg Apenes."Frida åpner våre øyne. Vi ser som aldri før hvordan vi slukes av den virtuelle verdensveven. Det globale nettverket digitaliserer ånd og kropp i en totalitet som visker ut alle grenser. Men hun løfter også fram et håp. Det samler seg rundt barnet. Det handler om å gjenvinne virkeligheten." Joachim F. Grün.

For Frelserens rike er ikke av denne verden. På sin nettside, NRK.no, 16.

oktober kompenserte NRK grundig for forsiktigheten i en redegjørelse for såpeoperaenes betydning for kulturlivet i verden. Av Kaj Alver Publisert: 26. januar 2020, kl.

RELATERTE BØKER