Ordriket; elevbok 4B

Ordriket; elevbok 4B - Christian Bjerke, Gudrun Areklett Garmann, Marit Midbøe Hagen, Lars Mæhle, Gro Ulland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Bjerke, Gudrun Areklett Garmann, Marit Midbøe Hagen, Lars Mæhle, Gro Ulland
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Ordriket; elevbok 4B.pdf
ISBN
2356405956869

BESKRIVELSE

Ordriket 1 -7 Ordriket er et norskverk for barnetrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Elevbok 4B I denne boka følger vi Sam og Ina på en spennende reise i tid og rom. Underveis støter de på historiske mennesker og situasjoner som danner utgangspunkt for temaene i kapitlene. Hvert kapittel er delt inn i Leseriket, Taleriket, Språkriket og Skriveriket. Leseriket inneholder, i tillegg til fortellingen om Sam og Ina, et utvalg tekster i ulik vanskegrad. De enkleste tekstene står først og de vanskeligste til slutt. I hvert kapittel introduseres en lesestrategi. Taleriket gjennomgår og øver muntlige ferdigheter. Språkriket inneholder grammatikk- og rettskrivingsoppgaver. Skriveriket øver skriveferdighetene. Her legges det opp til at elevene skal skrive etter eksempeltekster og i ulike sjangre. Ordriket 4. trinn: - Elevbok 4A og 4B - Lærerveiledning 4 - Digitale bøker og nettressurs på ordriket.no

Lærer Hjem 4. trinn; 2 Tid; 2 Tid Leseriket.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Ordriket 6A Elevbok I elevbøkene på 6. trinn arbeider elevene med tekster med ulike formål.

RELATERTE BØKER