Skriveforståelse 2

Skriveforståelse 2 - Hanne Solem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Solem
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Skriveforståelse 2.pdf
ISBN
1905955101941

BESKRIVELSE

Boka skal være en hjelp, et praktisk verktøy og en inspirasjon i den grunnleggende og tilpassete skriveopplæringen. Den tar utgangspunkt i skriving som grunnleggende ferdighet og fem skrivehandlinger: å forestille seg, å beskrive, å overbevise, å utforske, å reflektere. Elevene får tre skriveoppgaver knyttet til hver skrivehandling. De får skriverammer og hjelp til idemyldring, og iblant en ferdig innledning. I boka finnes en kort veiledning til læreren. Primærmålgruppe: 2. trinn

I dette Fredagstipset får du tips til hvordan du kan starte gode undervisningsøkter når du skal jobbe med slike emner, og ikke minst et oppslag fra Skriveforståelse 2. Kjøp Skriveforståelse 2 fra Bokklubber Boka skal være en hjelp, et praktisk verktøy og en inspirasjon i den grunnleggende og tilpassete skriveopplæringen. Den tar utgangspunkt i skriving som grunnleggende ferdighet og fem skrivehandlinger: å forestille seg, å beskrive, å overbevise, å utforske, å reflektere. Kjøp Skriveforståelse 2 fra Bokklubber Boka knytter opplæring i rettskriving til leseopplevelse.

Hanne Solem Skriveforståelse 4 ... I serien Skriveforståelse - skriv riktig av Hanne Solem jobber elevene med ulike emner innenfor rettskriving og grammatikk. I dette Fredagstipset får du tips til hvordan du kan starte gode undervisningsøkter når du skal jobbe med slike emner, og ikke minst et oppslag fra Skriveforståelse 2. Kjøp Skriveforståelse 2 fra Bokklubber Boka skal være en hjelp, et praktisk verktøy og en inspirasjon i den grunnleggende og tilpassete skriveopplæringen.

RELATERTE BØKER