Blodbøksommer

Blodbøksommer - Vidar Kvalshaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Kvalshaug
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Blodbøksommer.pdf
ISBN
4611699919565

BESKRIVELSE

Sommerhus arves, de deles etter skilsmisse, de forfaller, de settes i stand, de vendes tilbake til etter mange år. Vidar Kvalshaugs noveller åpner knirkende dører inn til skikkelser og skjebner, til livsløp som ikke ble det de var tenkt å bli, til forsoninger og til konflikter. Vi møter musikeren som vender tilbake etter et turbulent liv, og de to brødrene som begynner å snakke igjen mens de setter i stand et falleferdig skur. En gutt og en jente som prøver å finne de møtestedene som en gang bandt dem sammen. Novellene er avdempede og forsiktige i sin tilnærming til menneskers såreste punkter, og gir de ulmende erfaringene et fortettet uttrykk.

Sommerhus rommer mange historier . Pris: 239,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Pris: 239,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Sommerhus arves, de deles etter skilsmisse, de forfaller, de settes i stand, de vendes tilbake til etter mange år.

september 1970 i Kristiansund) er en norsk forfatter, som også har vært litteraturanmelder- og kommentator i Aftenposten og Dagbladet, vært kulturredaktør i Nationen og redaktør i Kagge Forlag og Forlaget Press. Han har også vært morgenkåsør i NRK P2.I tillegg til at han tar oppdrag som foredragsholder og debattleder er han per 2019 redaksjonssjef for ... Blodbøksommer (e-bok) Vidar Kvalshaug.

RELATERTE BØKER