Eventyrrittet

Eventyrrittet - Pia Hagmar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Hagmar
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Eventyrrittet.pdf
ISBN
8708618772029

BESKRIVELSE

Sara og venninnen, Lisa, havner i et større eventyr enn de hadde drømt om. Midt ute i skogen finnes ikke et menneske bortsett fra politimennene, de rømte skurkene og Sara og Lisa. De to jentene kjemper mot redselen, og ikke minst frykten for å falle av hesten ...Dette er 5. bok i serien om Sara, som drømmer om å få sin egen hest som er bare hennes. Serien om Sara er en bestselger i Sverige, og alle hesteelskere vil garantert fryde seg!

Vi tilbyr rideturer fra 2 timer til weekendtur i vakre omgivelser på Hadeland. Eventyrrittet Pia Hagmar (Innbundet) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Vi tilbyr rideturer fra 2 timer til weekendtur i vakre omgivelser på Hadeland. Kjøp Hestejenter - Eventyrrittet fra Cappelendamm Sara og venninnen, Lisa, havner i et større eventyr enn de hadde drømt om. Midt ute i skogen finnes ikke et menneske bortsett fra politimennene, de rømte skurkene og Sara og Lisa.

RELATERTE BØKER