Fremtidens araber

Fremtidens araber - Riad Sattouf | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Riad Sattouf
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Fremtidens araber.pdf
ISBN
7857537639349

BESKRIVELSE

Riad er snart tenåring og bor nå i Frankrike med moren og de to småbrødrene sine, mens faren jobber i Saudi- Arabia. Kløften mellom faren og moren blir stadig dypere. En stund virker det som om faren igjen er innstilt pa. et liv i det sekulære Frankrike, men bak fasaden skjuler han en helt annen plan ...

Riads mor lengter hjem til Frankrike, der skolene er bedre og det finnes supermarkeder. Faren, derimot, slites mellom ønsket om å være moderne og tilhørigheten til den syriske storfamilien.

Undervisningen er preget av beinhard disiplin, koranlesing og patriotiske hyllester av nasjonen og presidenten. Fremtidens araber, bind 4 (fransk utgave) av Riad Sattouf Høsten 2015 utga Minuskel forlag første bind av Fremtidens araber av Riad Sattouf på norsk. Den fikk stor oppmerksomhet til oversatt tegneserie å være. FREMTIDENS ARABER BARNDOM I MIDTØSTEN (1978-1984) Gjennom barnets øyne får leseren her et tankevekkende innblikk i møtet mellom ulike mennesker, kulturer og livssyn.

RELATERTE BØKER