Isfuglen

Isfuglen - Lene Kaaberbøl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Isfuglen.pdf
ISBN
9732444929844

BESKRIVELSE

Det begynte med eit brev som Katriona ikkje skulle ha lese. Eller kanskje var det då ho møtte gjøglarguten Daniel? Eller då ho vart uven med Lu og nær hadde knekt nasen hennar? Katriona kjem på tusen ting ho truleg ikkje burde ha gjort. No har ho hamna i fangeholet på Borga, og viss ho ikkje snart slepp ut, kjem ein ho er svært glad i til å døy. Dette er tredje bok i Katriona-serien.

Innbinding: Innbundet ; Antall sider: 344 ; Forfatter: Lene Kaaberbøl; Språk: Bokmål ... "Isfuglen skyter opp av den svarte bølgen som en blå blomst," skriver den amerikanske dikteren Mary Oliver i en hyllest til isfuglens elegante jaktmetoder. Den klare blåfargen kommer fram ved at lyset brytes i de mikroskopiske fjærstrukturene som i et prisme. Isfuglen er en privat integreret daginstitution beliggende i hjertet af Glostrup, nærmere bestemt Dalvangsvej 56, 2600 Glostrup.

og alle farger sloknet. Men jeg har hørt mine drømmer.

RELATERTE BØKER