Lær deg pluss og minus

Lær deg pluss og minus - Rosie More | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosie More
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Lær deg pluss og minus.pdf
ISBN
9934316239475

BESKRIVELSE

Matte er gøy! Her må du bruke addisjon, subtraksjon og klistremerker til å løse et vell av spennende oppgaver. Flytt kulen riktig vei gjennom kulespill, dra på handletur i butikken, regn ut hvilken surfer som har ridd på flest bølger, finn frem i labyrinter og kalkuler hvilke farger du skal bruke på fargeleggingsbildene. I denne boka lærer du å finne forskjeller og legge sammen, og vi blir kjent med nye ord som tallvenner, faktafamilier og partisjonering. Her får du fin-fin trening i matte og blir enda bedre på skolen.

Mer om brøk i filmen "Brøk 2" I disse spillene står addisjon i sentrum. Spill deg til kunnskap og sett kunnskapen på spill! Lær mer om enkle formler.

Hvordan kan vi forklare at "minus og minus blir pluss" jfr. − (− 3) = 3 eller at (− 2) ⋅ (− 2) = 4. Pluss og minus; Disse nettsidene trenger Adobe Flash for å fungere.

RELATERTE BØKER