Oi-oi!

Oi-oi! - Bjørn Sortland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Sortland
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Oi-oi!.pdf
ISBN
7529956722708

BESKRIVELSE

Midt på natten vekker mamma José. Hun sier at de straks må dra til byen, så skal han få det han ønsker seg aller mest i verden. Men det er noe som ikke stemmer helt, hvorfor vil hun dra når hun har så vondt i magen? Oi-oi! er en bok om hvordan det er å bo i en favela i Brasil. Det er også en bok om å få en presang som er så stor og spennende at det nesten er skummelt. Bjørn Sortland har gitt ut 49 bøker og skriver for barn og unge. Han har vunnet Kritikerprisen og Aschehougprisen. Bøkene hans er utgitt i 18 land. Hilde Kramer har fått flere utmerkelser for sine bildebøker for barn og unge, deriblant Kulturdepartmentets spesialpris for "å gjøre bildeboksjangeren til en kunstopplevelse for barn".

4-8 år . Bjørn Sortland skriver for barn og unge.

Jeg må si at jeg er en blanding av veldig glad og brydd. De fleste dager i året føler jeg meg på ingen måte som årets kvinne. Oi-oi! er en bok om hvordan det er å bo i en favela i Brasil.

RELATERTE BØKER