Revit Architecture - på norsk

Revit Architecture - på norsk - Odd Sverre Kolstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Sverre Kolstad
DIMENSJON
8,26 MB
FILNAVN
Revit Architecture - på norsk.pdf
ISBN
5298043168846

BESKRIVELSE

Teoretisk og praktisk innføring i modellering med BIM-programmet Revit Architecture.Denne boken gir en teoretisk og praktisk innføring i modellering med BIM-programmet Revit Architecture. Hvert kapittel avsluttes med oppsummering og øvelsesoppgaver. Med stikkordregister og liste over kommandoer.

Denne boken gir en teoretisk og praktisk innføring i modellering med BIM-programmet Revit Architecture. Hvert kapittel avsluttes med oppsummering og øvelsesoppgaver. Kjøp Revit Architecture - på norsk fra Norske serier Denne boken gir en teoretisk og praktisk innføring i modellering med BIM-programmet Revit Architecture.

Denne boken gir en teoretisk og praktisk innføring i modellering med BIM-programmet Revit Architecture. Hvert kapittel avsluttes med oppsummering og øvelsesoppgaver.

RELATERTE BØKER