Stefaren

Stefaren - Morten M. Kristiansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten M. Kristiansen
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Stefaren.pdf
ISBN
5523100452004

BESKRIVELSE

Robert Palmer vokste opp i en villa i Gyldenløves gate på Frogner i Oslo. Faren, en internasjonalt anerkjent kjernefysiker, forsvinner under mystiske omstendigheter. Den franske advokaten Francois Brasseur flytter inn hos moren og blir Roberts stefar. Robert føler at han omsider har fått den faren han alltid har drømt om. Men så dør moren, og stefaren bare forsvinner. Robert reiser til stefarens villa Claire de Lune i St. Aygulf på den franske middelhavskysten for å forsøke å finne ham. I en bokhylle der finner han Ernest Hemingways kunstnerroman "Edens have", som til hans forundring er full av usammenhengende understrekninger med blyant i teksten. Robert bruker disse som brikker i et puslespill for å finne ut hvor stefaren kan ha gjort av seg. Det blir en både spennende og farefull reise som til slutt bringer ham til Assekrem, et to tusen meter høyt fjellplatå i ørkenen i provinsen Tamanrasset i sydøstre Algerie.

Dette gjelder både når forelderen er enkemann eller enke og når ens foreldre er skilt. Hvis ens far inngår et nytt ekteskap, kalles den nye ektefellen stemor, mens hvis ens mor inngår et nytt ekteskap, kalles den nye ektefellen stefar. Stefaren sov med pistol under puta.

Både stefaren og moren erkjente straffskyld da rettssaken gikk. Trodde ikke det var ulovlig .

RELATERTE BØKER