Stil og interiør

Stil og interiør - Gunnar Hjelde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Hjelde
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Stil og interiør.pdf
ISBN
5301189532129

BESKRIVELSE

For første gang presenteres Norges mest kjente stilperioder fra Oldtiden og frem til i dag. Med sine over 600 illustrasjoner er denne boken uomgjengelig for alle som er interessert i de forskjellige stilperiodenes uttrykk gjennom møbler, interiører og arkitektur. Det som gjør denne boken ekstra spennende er at storparten av illustrasjonsmaterialet ikke har vært presentert tidligere. Den omfattende fremstillingen knytter an til en videre kulturhistorisk sammenheng.

Når du har investert i ting du selv synes er vakre å se på og gode å ta på, er sansene dine blitt tilfredsstilt. Men hva vi synes er vakkert, varierer veldig. Vi tilbyr alltid nytt, spennende og trendy interiør slik at du kan holde deg oppdatert.

Spennende og unike produkter. til interiøret.

RELATERTE BØKER