Tango i tabernaklet

Tango i tabernaklet - Karin Brunk Holmqvist | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Tango i tabernaklet.pdf
ISBN
8119162033527

BESKRIVELSE

Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen. For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og begynne med tangokurs. Uthuset får flotte rosa vinduer, og piano skaffer hun seg ved et skikkelig røverkjøp. Tangokurset blir umiddelbart en suksess og Kerttu får en brokete skare med faste gjester. Men hun er ennå ikke helt fornøyd. Kanskje skulle hun bli kirketjener? Hun vet at den nåværende kirketjeneren begynner å dra på årene, og Kerttu øyner muligheter. Alt hadde vært fryd og gammen hadde det ikke vært for menighetsrådets snokende formann og den forsvunne kollekten. De tror vel ikke det er Kerttu som har tatt pengene?

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

Hun har lagt karrieren på hylla og flyttet til Brösarp, en søvnig ... Tango i tabernaklet; Medansvarlig: Lia, Anlaug; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Hol; Emne: Dans; Småbyer; Sverige; År: 2019; Noter: Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen. For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og ... Kjøp Tango i tabernaklet fra Bokklubber Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen.

RELATERTE BØKER