Til konfirmanten

Til konfirmanten Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Til konfirmanten.pdf
ISBN
1298984048600

BESKRIVELSE

Konfirmasjonen markerer en overgang fra en livsfase til en annen enten man konfirmerer seg borgerlig eller i kirken. Man forlater barndommen og trer inn i en ny periode. I denne boken er det både dikt, noveller, utdrag fra romaner, visdomsord og små essay, som handler om overgangen fra barn til voksen, og som gir råd og vink, livsvisdom og inspirasjon til å ha med på veien videre.Her er tekster av så vel gamle klassikere som Bjørnstjerne Bjørnson, Henrik Ibsen og Alexander Kielland via sterke stemmer som Inger Hagerup, Arnulf Øverland og Jens Bjørneboe til nye forfattere som Arne Hjeltnes, Arne Berggren og Erlend Loe.Denne inspirasjonsboken kan man ha med seg hele livet. Tekstene er allmenngyldige og kan brukes også i andre sammenhenger. Til konfirmanten er en glede å gi og en glede å få!

Fra en av foreldrene Til gutt Til jente. Sangene leveres med en sort pyntebord, og det følger med veiledning i hvordan man kan endre farge og utseende på denne i Word. Konfirmanten var min nevø, Joakim, som jeg også var så heldig å få være fadder til, da han ble døpt for en del år siden etterhvert.

Livet kan være skikkelig vanskelig til tider. Sånn, da var det sagt, det er greit å vite! Ingen klarer å gjøre bare riktige ting. Hvis du mangler hjælp til at skrive din konfirmationskort tekst, så er du kommet til det rette sted! Vi har samlet mere end 20 forskellige tekster du frit kan benytte til dit konfirmationskort.Der tekster i alle afskygninger og hvis du ikke finder nogle af de tekster vi har skrevet interessante, så kig ned i kommentarsporet og få flere gode tekstideer. Konfirmasjonssanger med aktuelle temaer, slik som blogger, Instagram, dataspill, snapchat etc.

RELATERTE BØKER