Visste du at ...? Blod

Visste du at ...? Blod Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Visste du at ...? Blod.pdf
ISBN
1292754435055

BESKRIVELSE

Visste du at blodet fraktar mat ut til heile kroppen? Og visste du at vaksne har mellom 4 og 6 liter blod i kroppen? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om blod. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert med teikningar av Hanne Sigbjørnsen.«Visste du at ...? BLOD» er ein del av Samlagets lettlesserie Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

01) En påse med blod kan spara upp till hela tre liv. Du donerar väl blod? 02) En nyfödd bebis har ungefär ... Ny blodprøve kan avdekke om du har vært korona-smittet uten selv å vite det Forskere fra New York mener de nå har funnet ut hvordan de kan påvise om folk tidligere har vært smittet av covid ... Si fra hvis du får sterke eller uvanlige smerter ved innstikk eller mens du gir blod.

Boka er rikt illustrert med teikningar av Hanne … LES MER Sigbjørnsen. Visste du at blodet fraktar mat ut til heile kroppen? Og visste du at vaksne har mellom 4 og 6 liter blod i kroppen? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om blod. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning.

RELATERTE BØKER