Irmelin Rothman, din for evig

Irmelin Rothman, din for evig - Cecilie Bjørnstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Bjørnstad
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Irmelin Rothman, din for evig.pdf
ISBN
4424157459140

BESKRIVELSE

Irmelin Rothman er tilsynelatende en kvinne med full kontroll på alt. Men når hun treffer Johan mister hun mer og mer grepet. Irmelin innser ikke selv hva som skjer. Hun klarer ikke ta imot kjærlighet eller stole på at Johan virkelig vil ha henne. Hun avviser ham, til det en dag er uopprettelig. Johan velger å forlate henne. Irmelin slites mellom en enorm skyldfølelse og hat. Det skal vise seg at Irmelin har mørke hemmeligheter i sin fortid. Hun stilles bokstavelig talt til veggs og må ta et oppgjør med seg selv. Cecilie Bjørnstad er født i 1978 og bosatt i Korgen i Nordland. Hun debuterte med novellesamlingen "Hit - men ikke lenger" i 2009. Dette er hennes tredje bok.

2 har valgt denne ... Cecilie Bjørnstad (født 18. desember 1978) er en norsk forfatter fra Nordland.Hun debuterte med novellesamlingen Hit, men ikke lenger i 2009..

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Irmelin Rothman, din for evig' av Cecilie Bjørnstad fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER