Jord

Jord - Kjersti Kollbotn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Kollbotn
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Jord.pdf
ISBN
4714324850683

BESKRIVELSE

Då odelsguten Halvor vert eldste mannen på garden, må han gifte seg med plasskvinna Regine. Under knappe kår blir det menneskelege sett på prøve. Sonen Skjalg må bere konsekvensane av Halvor sine val. Det handlar om to familiar, to gardar.Kollbotn har skrive eit nøkternt drama som strekkjer seg over generasjonar. Dette er sterkt og engasjerande. Kollbotn har eit mot og ein ærlegdom i verka som er uvanleg.

Selv om begrepet jord er vel ... God jord er viktig for resultatet av beplantningen din, både innendørs, i hagen og på balkongen. Jorden er plantenes spiskammer, tørsteslukker og apotek.

Ønsker du å bestille matjord? Ta kontakt med oss for en forespørsel for levering av matjord til din adresse! Vi kan levere matjord med tippbil (bulk) eller kran/grabb til din adresse. Jord er 4 bokstaver langt og inneholder 1 vokaler og 3 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp jord i ordboka..

RELATERTE BØKER