Meg mot røkla (eller Amerikas forente stater)

Meg mot røkla (eller Amerikas forente stater) - Paul Beatty | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Beatty
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Meg mot røkla (eller Amerikas forente stater).pdf
ISBN
3659646979435

BESKRIVELSE

En bitende satire over en ung svart manns oppvekst og hans forsøk på å gjeninnføre slaveriet. Den utfordrer alle de sentrale grunnsetningene i den amerikanske konstitusjonen, folkerettsbevegelsen, far-sønn-forholdet og sist men ikke minst det aller helligste: likhet mellom rasene. Hovedpersonen, Me, er vokst opp i den troen at alt skal bli bra når faren får utgitt sitt pionerarbeid om rasespørsmål.Så dør faren og Me står alene uten både penger og familie. Inspirert av desperasjonen i hjembyen Dickens, som er hvisket vekk fra kartet, bestemmer han seg for å gå drastisk til verks. Planene hans er like vanvittige som de er kontroversielle og hans aller første medhjelper blir Hominy Jenkins, den aller siste gjenlevende Rakkerungen.

Den utfordrer alle de sentrale grunnsetningene i den amerikanske konstitusjonen, folkerettsbevegelsen, far-sønn-forholdet og sist men ikke minst det aller helligste: likhet mellom rasene. Hovedpersonen, Me, er vokst opp i den troen at alt skal bli bra når faren får utgitt sitt pionerarbeid om ... meg mot rØkla (eller amerikas forente stater) Paul Beatty går her satirisk til verks i en fortelling om en ung svart manns oppvekst og hans forsøk på å gjeninnføre slaveriet.

Den utfordrer alle de sentrale grunnsetningene i den ame Meg mot røkla (eller Amerikas forente stater) Paul Beatty; Vibeke Saugestad (Oversetter) Ellevilt og originalt om rasedelt USA. Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad Terningkast 5.

RELATERTE BØKER