Norsk 1 fra Cappelen Damm

Norsk 1 fra Cappelen Damm - Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Norsk 1 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
7097440714598

BESKRIVELSE

I lærerveiledningen til Norsk 1 får du: - en generell innføring i den grunnleggende lese- og skriveopplæringen. Her kan du blant annet lese om bakgrunnen for et funksjonelt - og helhetlig syn på lese- og skriveopplæringen.- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen inkluderer veiledning til bokstavprogrammet, tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Du finner også tips for å trene muntlige ferdigheter og en ramme for begrepsundervisning. - en oversiktlig gjennomgang av hver side i Bokstavboka og Grunnboka. Her får du tips til hvordan du kan arbeide spesifikt med sidene i boka. I tillegg får du mange råd og tips om utfyllende læringsaktiviteter som kan danne utgangspunkt for videre arbeid. Forfatterne viser til velprøvde arbeidsmetoder og krydrer med kreative og lekpregede innfallsvinkler.Samlet sett vil du få et godt utgangspunkt for å skape motiverende norsktimer med høy grad av aktivitet og mestringsfølelse hos elevene.

trinn.. Her finner du oppgaver i tre vanskelighetsgrader: grønt; blått; gult NORSK START LYD.

Siv er forfatter på norskverkene i "Kontakt-serien". Cappelen Damms norskseminar 2017. Fagfornyelsen er her! Det nye norskfaget finner du i Norsk 8-10 fra Cappelen Damm.

RELATERTE BØKER