Nye mega 8A

Nye mega 8A - Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus, Randi Løchsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus, Randi Løchsen
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Nye mega 8A.pdf
ISBN
6788321386262

BESKRIVELSE

Med Nye Mega vil du se at matematikken verken er skremmende eller magisk. Nye Mega er en meget god ledsager på veien til å gjøre matematikk til et nyttig og praktisk redskap.Hvert klassetrinn har to grunnbøker, en A-bok og en B-bok. Hvert kapittel er delt inn i en generell del der lærestoffet presenteres. Etter en test som vi kaller Fargevelgeren, kan elevene begynne på den differensierte oppgavedelen med fargevelgere, blå, gul og rød etter økende vanskegrad. Graden av fordypning er størst i den røde delen, og ivaretar programfaget.Nye Mega har gått bort fra spiralprinsippet og har samlet stoffet i større bolker. Dette gir mer arbeidsro i hvert tema.

PRØV DEG SELV/PRØV DEG SJØLV 122,35 kr 3 290 kr En kan spare 28 kr på å handle på Smartklær./ Ein kan spare 28 kr på å handle på Smartklær. Mega 8A/8B fasit bokmål/nynorsk (L97) (Heftet) av forfatter Jan Erik Gulbrandsen. Pris kr 219.

Disse bøkene kan brukes parallellt med de vanlige grunnbøkene. Hvert klassetrinn har to engangsbøker, en A- bok og en B-bok, akkurat som grunnbøkene. Mega Millions + No Megaplier.

RELATERTE BØKER