Opprøret

Opprøret - Ally Condie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ally Condie
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
Opprøret.pdf
ISBN
3961654609791

BESKRIVELSE

Samfunnet har bestemt. Hva du kan si. Hvor du kan dra. Hvem du kan elske. Nå er opprøret i gang. Cassia har valg kjærligheten framfor trygghet, kunnskap framfor uvitenhet. Og hun er ikke den eneste. Det hemmelige opprøret er snart i ferd med å eksplodere i en altomfattende revolusjon. I denne gripende avslutningen på Matched-trilogien vender Cassia, Ky og Xander tilbake til Samfunnet for å slåss for det som har vært nektet dem så lenge: Retten til å velge. Reached. Opprøret er tredje og siste bok i serien.

Kva skjedde eigentleg dei blodige vårdagane i 1989, då kinesiske styremakter slo ned protestane i Beijing? Amerikansk dokumentar i to delar. Sesong 1.

Det viser at folk reiser seg når de ser at noe de har kjær kan gå tapt. Den opprinnelige avtalen med Canvas - Hove skapte et folkelig engasjement vi sjelden har sett maken til.

RELATERTE BØKER