Visste du at ...? Bil

Visste du at ...? Bil En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Visste du at ...? Bil.pdf
ISBN
4581083127288

BESKRIVELSE

Visste du at det finst over ein milliard bilar i verda? Og visste du at det ville teke seks månader å køyre bil til månen? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om bilen. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert med teikningar av Kristoffer Kjølberg.«Visste du at ...? Bil» er ein del av Samlagets lettlesserie Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Her kan ein mellom anna lese om at det finst over ein milliard bilar i verda og at det ville teke seks månader å køyre bil til månen. Boka har morosame og uventa fakta om bilar, og for kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Den første bilen kom i 1886, men visste du at rattet ikke kom før i 1898? Her er flere rare bilfakta. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass? Les mer: Solbriller med styrke.

Men visste du at det er også meget viktig å sjekke at air condition anlegget er etterfylt, så anlegget er helt fylt av kjøle væske? Dette fordi at avdunsting av kjølevæske fra aircondition anlegget ligger på ca. 5-10 % hvert år. Alt om leasing av bil: Leasing kan være den mest forutsigbare måtene å få ny bil.

RELATERTE BØKER