Visste du at ...? Mark

Visste du at ...? Mark Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Visste du at ...? Mark.pdf
ISBN
5143871231495

BESKRIVELSE

Visste du at marken pustar gjennom huda? Og visste du at marken kan leve i vatn i mange dagar? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om marken. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert med teikningar av Anna Fiske.«Visste du at ...? Mark» er ein del av Samlagets lettlesserie Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

gang i 2020? At målet er å presentere mangfoldet av mat, tradisjoner, kultur og landbruk som distriktet representerer? At messen har tusenvis av besøkende i alle aldre, og i 2016 var mer enn 15.000 mennesker innenfor portene? Visste du at 2/3 av Norges dyrkbare mark kun egner seg til gress? Godt at beitedyra kan omdanne det til mat! Les om hvordan vi skal nå klimamålene med... Visste du at havet inneholder hele 1,4 milliarder milliarder tonn vann? (Foto: Monika Sæle / Havforskningsinstituttet) 10 ting du ikke visste om havet. Hvor mye vann er det i havet? Og hvor finner vi klodens eldste vann? Havekspert Svein Sundby har svarene.

29. august 2013 · Visste du at vi også fører utallige varianter av avstandstykker etc.

RELATERTE BØKER