Visste du at ...? Maur

Visste du at ...? Maur En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Visste du at ...? Maur.pdf
ISBN
7448379513191

BESKRIVELSE

Visste du at det kan bu fleire millionar maurar i ei tue? Og visste du at ei tue kan bli over to meter høg? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om mauren. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert med teikningar av Anna Fiske.«Visste du at ...? MAUR» er ein del av Samlagets lettlesserie Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar

Tekst, bilder, bestemmelsesnøkler og kart - alt samlet på ett sted! Mange artsgrupper er på plass, og flere kommer til etter hvert - følg med! I jorda lever det mange småkryp. Dei lever av det dei kan finne i jorda, og mange av dei er òg med på å lage ny jord.

• «Maur med innebygd skritteller» - mauren finnheim til tua ved å telje steg. Lær meir om maur Slik gjer du: 1.

RELATERTE BØKER