Å lage en snøengel

Å lage en snøengel - Kristine Helgesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Helgesen
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Å lage en snøengel.pdf
ISBN
5704546505589

BESKRIVELSE

Innkjøpt av Kulturrådet nyåret 2020.Beatrice famler seg frem i en verden hun ikke helt forstår seg på. Hun føler at hun ikke passer inn under de normer og regler vanlige mennesker tilsynelatende trives så godt med. Heldigvis har hun venninnen Charlie å betro seg til. Charlie, som er full av liv og alltid er midtpunktet. Charlie forstår alt. Når hun møter kunstneren Peter, blir Beatrice nødt til å ta et oppgjør med seg selv. Hvordan skal hun klare å slippe flere inn i det allerede turbulente livet sitt, når det som opptar hjertet hennes er angsten?

Vi kan bruke passiv uttalemåte når det ikke er interessant hvem som gjør noe, eller når vi ikke vet hvem som gjør noe. Men prøv å unngå å uttrykke deg passivt da det gjør språket tungt og upresist. Enklere å lage en hit.

Av: Helgesen, Kristine Språk: Bokmål. Publiseringsår: 2019.

RELATERTE BØKER