Definisjonen av umulig

Definisjonen av umulig - Camilla Sandmo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Sandmo
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Definisjonen av umulig.pdf
ISBN
8362299742347

BESKRIVELSE

Sårt, morsomt og direkte om sommeren alt forandrer seg - om umulig forelskelse, verdensrommet og invaderende sommergjester.Hanna tilbringer ferien hos bestefar på Vårøya. Som vanlig har hun med seg stjernekikkert på stranda og drømmer om å bli astronaut. Men ingenting er som det skal denne sommeren. Selv vennskapet med Olivia trues av Hannas store hemmelighet, den hun helst vil legge igjen på fastlandet. For er man ekte venner hvis man bare møtes hver sommer? Kan man bli forelsket i en gutt som har et annet syn på verden? Og hva er egentlig vitsen med stjerner hvis man ikke lenger kan se dem?Camilla Helene Sandmo (f. 1991) har gått Norsk Barnebokinstitutts forfatterstudium. Hun debuterte i 2017 med ungdomsromanen Kan vi bare late som, som ble nominerttil både NBUs debutantpris Trollkrittet og til Uprisen.

89,-Veil. pris: 199,-Spar: 110,-Sårt, morsomt og direkte om sommeren alt forandrer seg - om umulig forelskelse, verdensrommet og invaderende sommergjester.

Den vanligste er at to individer er av samme art dersom de kan få avkom (barn) med hverandre som igjen kan få egne avkom (barn). Man kan også definere arter gjennom å undersøke genene.

RELATERTE BØKER