Et sprang i tiden

Et sprang i tiden - Madeleine L'Engle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Madeleine L'Engle
DIMENSJON
5,76 MB
FILNAVN
Et sprang i tiden.pdf
ISBN
6299111058456

BESKRIVELSE

"Det var en mørk og stormfull natt." Slik starter den mest leste barneromanen i USA gjennom de siste 50 årene, Et sprang i tiden. Romanen ble første gang utgitt i USA i 1962. Våren 2018 lanserer Disney filmversjonen av bestselgerromanen. Samtidig foreligger Madeleine L'Engles klassikerroman i ny, norsk språkdrakt av den prisbelønte forfatteren og oversetteren Heidi Sævareid. I jakten etter den forsvunne faren, må hovedpersonen Meg reise i skyggene av en ond kraft som formørker kosmos sammen med den fem år gamle broren sin og skolens populære atlet. Skal de klare å bekjempe denne onde kraften, må de hente styrke i seg selv og i hverandre. Barna reiser igjennom tid og rom og oppdager tesserakten, som gjør det mulig å forflytte seg i tiden. Historien handler blant annet om hvordan mennesket i møte med ondskap kan overkomme egne begrensninger og redsler for å nedkjempe de mørke kreftene. Dette er en spennende og engasjerende fortelling om nødvendigheten av å stole på, respektere og elske seg selv. Passer for lesere fra 9 år og oppover.

Våren 2018 lanserer Disney filmversjonen av bestselgerromanen. Her finner du svar på dine spørsmål: Kundeservice Annonsere på Filmweb?. Våre tjenester Et sprang i tiden "Det var en mørk og stormfull natt." Slik starter den mest leste barneromanen i USA gjennom de siste 50 årene, Et sprang i tiden.

3.76 110 5 Forfatter: Madeleine L'Engle Innleser: Unn Vibeke Hol. Finnes som lydbok.

RELATERTE BØKER