Frøken detektiv i Arizona

Frøken detektiv i Arizona - Carolyn Keene | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolyn Keene
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Frøken detektiv i Arizona.pdf
ISBN
1002265903691

BESKRIVELSE

Nancy har lenge sett frem til en ferie på hesteryggen med mye fart og spenning, på en stor ranch i Arizona. Hun gleder seg til å ri i fjellene og være ute i naturen, men det skjer så mange mystiske ting at hun er nødt til å være detektiv i ferien også! Hvorfor går det for eksempel en spøkelseshest igjen på ranchen? Og hvem er egentlig den foreldreløse jenta som ingen kjenner identiteten til?Frøken Detektiv tar saken!Hver Frøken Detektiv-bok har en avsluttende historie, og alle bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Kjøp Frøken detektiv på spøkelsesjakt. Carolyn Keene (Innbundet) 129 kr.

Men husker du hvem hun egentlig er? Her er de harde fakta. «Frøken Detektiv» starter dessverre ganske så middelmådig. De to første episodene lugger i både fortellerflyt, spenning og virkemiddelbruk.

RELATERTE BØKER