Intervju med den hjemvendte helten

Intervju med den hjemvendte helten - Ingvild Burkey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Burkey
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Intervju med den hjemvendte helten.pdf
ISBN
7219948332236

BESKRIVELSE

Med denne samlingen prosatekster utvider og tilspisser Ingvild Burkey sitt språklige register. Intervju med den hjemvendte helten er en samling prosatekster preget av høyt språklig og politisk refleksjonsnivå. Burkey skriver med ironi og intellektuell skarphet om krig og språklig katastrofeberedskap. "I en drøm tråkker du over hauger av råtnende fisk under øynene på afrikanske havnearbeidere. Og naturlig nok spør du deg, hva betyr det? Hvem er det som drømmer? Uttrykket i øynene deres. Det glinsende fiskeskinnet. Imens, i en fjern galakse, står en mann i stuen din og forteller en vits som ikke står i noe rimelig forhold til smerten. Du sitter på huk på kjøkkenet i naturlig størrelse, med en halvspist brødskive i hånden, uten å huske. Utenfor huset har det begynt å lysne, som om det var daggry."

En måned senere hadde jeg ikke bare vært på intervju, men satt med flere ... -årene, men begge kom hjem.

Møter du forberedt og viser at du er interessert i jobben, blir intervjuet mindre skummelt, og sjansene for at du får jobben øker. Blir du innkalt til intervju er du i utgangspunktet kvalifisert til stillingen. Derfør bør du forberede deg godt før et jobbintervju. - Det kan være helt riktig at det skal være sånn.

RELATERTE BØKER