Invitasjon til våghalsene

Invitasjon til våghalsene - Dorothee Elmiger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dorothee Elmiger
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Invitasjon til våghalsene.pdf
ISBN
9485119968127

BESKRIVELSE

For flere årtier siden brøt det ut en brann i stollene i et kullrevir - og fremdeles pågår denne ulmebrannen under jorden. Margarete og Fritzi er de eneste gjenværende ungdommene i en by som er i ferd mefd å forsvinne. Deres eneste arv er et forlatt område, der ødeleggelsene råder. Tidligere hendelser finnes overlevert bare i bruddstykker. Men de to søstrene vil ikke avfinne seg med denne tilstanden. Beslutsomt bryter de opp og starter en ekspedisjon for å utforske sin egen opprinnelse. For kun den som kjenner sin egen historie, kan bygge opp en håpefull framtid? Men gjenoppdagelsen av en for lengst glemt elv åpner seg for Margarete og Fritzi ikke bare et nytt liv. Endelig finnes det en anledning til å sende ut invitasjoner til en stor fest: «Kom kjørende på syklene deres! Kom ridende på de hvite hestene deres!»

Kjøp Invitasjon til praktisk teologi. Olav Skjevesland (Heftet) 86 kr.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788274883871 Invitasjon til våghalsene - roman (BOK) Dorothee Elmiger. Del 297 00 Veil.

RELATERTE BØKER