Porselenspiken

Porselenspiken - Gunn Marit Nisja | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Porselenspiken.pdf
ISBN
5370298194033

BESKRIVELSE

Kristin er i slutten av tredveårene, og til morens skuffelse fremdeles singel og uten barn. Men hun får sin drøm oppfylt da hun åpner kafeen "Små gryter" på Åndalsnes. Om kvelden på åpningsdagen banker nitten år gamle Marta på døren. Kristin ansetter Marta, til tross for at den unge jenta tydelig bærer på en tung fortid. Da faren til Kristin brått går bort, forventes det at hun skal komme hjem og ta over gårsdriften. Men kan hun svikte familien og følge sin egen vilje?

Men hun får sin drøm oppfylt da hun åpner kafeen 'Små gryter' på Åndalsnes. Om kvelden på åpningsdagen banker nitten år gamle Marta på døren. Porselenspiken leste jeg i sommer, og jeg koste meg masse med den.

Nisja er utdanna kokk og lærar, men arbeider som avdelingsleiar for kunstutstillingane ved Blaafarveverket.. For debutromanen "Naken i hijab" vart ho nominert til bokhandlerprisen i 2011..

RELATERTE BØKER