Reveljen-Griseposten

Reveljen-Griseposten - Bjørn F. Rørvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Reveljen-Griseposten.pdf
ISBN
1047587246239

BESKRIVELSE

Høytlesningsperle om Reven og Grisungen. Passer spesielt godt for barn og voksne som har humor! I denne boka bestemmer de to vennene seg for å lage avis. Til slutt ble de enige om å kalle avisen for Reveljen-Griseposten. Det gikk fint an at en avis hadde to navn. VG, for eksempel, het både V og G. Men Reven skulle være revaktør. Det var ikke noe å diskutere, for det var bare han som var rev. - Revaktøren er liksom sjefen, forklarte Reven. - Han sitter på kontoret sitt og har stor pult og bestemmer hva som skal være på forsida og sånn. - Hva skal jeg være, da? spurte Grisungen. - Grisaktør, eller? - Du skal være journalist, sa Reven. - Den som oppdager alle nyhetene. Som går rundt og tar bilder og intervjuer folk og sånn. Grisungen syns det hørtes ut som en fin jobb. - Da kan du hente kameraet ditt, og så tar du deg en liten tur i skogen og ser hva som skjer, sa Reven.Men det er ikke lett å finne spennende nyheter i skogen. Ei mus som nesten snubler er ikke mye å skrive om. Og hva skal de ha på forsida? Heldigvis kommer skogens konge på besøk, og da blir det fart i sakene.Bjørn. F. Rørvik og Per Dybvig gir seg heldigvis ikke! Og Reveljen-Griseposten er et utmerket sted å starte hvis du vil le deg inn i det morsomme universet til Reven og Grisungen.

- Ja, det er ikke så vanskelig det, altså, sa Reven. ANDRE BØKER AV BJØRN F. RØRVIK OG PER DYBVIG: Reddikhaien, 1996 Kafé Haletippen, 2001 Værhårene, 2002 Rebusløpet, 2003 Konglesugeren, 2004 Kumatpakkene, 2005 ... Kjøp Reveljen-Griseposten fra Agency New read-aloud gem about Fox and Piglet, that is especially entertaining for children and adults with a sense of humor! In the thirteenth book about Fox and Piglet, the two friends decide to make a newspaper. Reveljen-Griseposten lydbok.

mai 2018-- annonse --Forrige artikkel Margit Walsø: «Parfymeorgelet» - En stemningsfull roman om svik, lengsel og jakten på essensen i tilværelsen. Neste artikkel NORWAY: Vigdis Hjorth - The controversial ... Om Reveljen-Griseposten Høytlesningsperle om Reven og Grisungen.

RELATERTE BØKER