Ruffen på nye eventyr

Ruffen på nye eventyr - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Ruffen på nye eventyr.pdf
ISBN
8112556816667

BESKRIVELSE

Bli med Sjøormen Ruffen på ferie til tante Nessie i Skottland!Da Ruffen får et brev fra tante Nessie med invitasjon til å besøke henne i ferie, vet han ikke hvor farlig reisen kommer til å bli. Ruffen blir tatt til fange og satt i bur i en dyrehave.Heldigvis er han sterk nok til å komme seg ut av buret og befri de andre dyrene også. Med dyrefangerne i hælene fortsetter de reisen til Loch Ness og tante Nessie. Og hun vet råd og kan hjelpe dem alle sammen. "Vi dyr må holde sammen," sier hun. "Det skulle bare mangle.""Ruffen på nye eventyr" er andre bok i serien om Ruffen, kjent og elsket av flere generasjoner barn og voksne.

Fra. Ruffen er en gammel, god og absurd bok fra min barndom, med en ganske finurliug tegnestil. https://www.instagram.com/zapheron https://streamlabs.com/zaceron Pris: 250,-.

Med dyrefangerne i hælene fortsetter de reisen til ... - Ruffen på nye eventyr - Ruffen og den flyvende hollender - Ruffen og det mystiske hullet - Ruffen og drageslottet - Ruffen og det hemmelige havfolket - Ruffen gifter seg. Logg inn for å skrive en anmeldelse.

RELATERTE BØKER