Teknisk tegning og dokumentasjon

Teknisk tegning og dokumentasjon - Arne Aasen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Aasen
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Teknisk tegning og dokumentasjon.pdf
ISBN
5028603717489

BESKRIVELSE

Boka er ment brukt som støtte ved innlæring av grunnleggende prinsipper for teknisk tegning med programvare for DAK, og er spesielt tilpasset AutoCAD-versjonene LT95, LT97, LT98, R13, R14 og litt fra R2000. Boka forutsetter kjennskap til manuelle tegnemetoder og er skrevet med tanke på å redusere informasjonsmengden ved hjelp av mange og utførlige illustrasjoner. Den gjennomgår felles grunnlag for bransjerettet tegning, og tar spesielt for seg de detaljene som erfaringsmessig har skapt de største problemene for nye brukere. Boka inneholder også en rekke tegneøvelser.

Les deg opp på tekniske detaljer for Toyotas biler og utstyr. Kjøp 'Teknisk tegning og dokumentasjon, innføring i dataassistert konstruksjon med AutoCAD tegneverktøy, LT 95, LT 97, LT 98, R13, R14, R2000' av Arne Aasen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788276746228 Ut fra en 3D-tegning eller 3D-modell kan vi hente ut 2D-tegninger for å kunne visualisere de enkelte delene av produktet.

Smartboka fungerer på PC, MAC og iPad, og er egnet for både projektor og interaktive tavler. Tegning og dokumentasjon, tilleggsfunksjonaliteter i Smartboka: Odd-Sverre Kolstad AutoCAD 2016 gir deg en grundig teoretisk og praktisk innføring i teknisk 2D-tegning med AutoCAD.

RELATERTE BØKER