Visjon 2

Visjon 2 - Per E. Nørgaard, Bengt E. Olsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per E. Nørgaard, Bengt E. Olsen
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Visjon 2.pdf
ISBN
4547204649112

BESKRIVELSE

Visjon 2 til programfaget markedsføring og ledelse 2 i videregående skole kom i revidert og oppdatert utgave 2018.Visjon 2 er faglig oppdatert på alle områder og har nye og relevante ekspempler. Visjon 2 er delt inn i fem hoveddeler: Markedsføring, overordnede mål og strategier. Situasjonsanalyse og markedsinformasjon. Konkurransemidlene. Personalutvikling og ledelse. Bærekraftig forretningsdrift.De konkrete eksemplene er viktige og bruk av caser innleder hvert kapittel. Fagstoffet blir gjennomgående forklart og konkretisert med eksempler fra næringslivet, bilder og figurer for å hjelpe elevene til bedre forståelse av faget. Arbeidet med oppgaver og større caser er et viktig hjelpemiddel for å få et godt grep om faget.Læreboka Visjon 2 finnes også i digitale utgaver.Elevnettstedet er gratis, men krever innlogging slik at casene elevene jobber med lagres og eleven kan finne igjen påbegynte og ferdige oppgaver. Casene har ulikt omfang og mange av dem dekker flere kapitler og emner. Arbeidet med casene gir eleven god trening til eksamen. På nettstedet er det også interaktive oppgaver, begrepsbank med søkefunksjon og oppdaterte nyheter. Elevene får tilgang til ressursene for begge årene.Lærernettstedet inneholder løsningsforslag til casene og oppgavene i boka, forslag til presentasjoner og undervisningsopplegg. I tillegg finnes nyttige figurer og illustrasjoner og lenker til mer fagstoff. Tilgang til lærernettstedet krever lisens og gir tilgang til ressursene for begge årene.

Og bli kjent med programleder Birgitte Lund Nakken, som forteller om det å oppnå tillit i menneskemøter. "Alle fortjener et fagbrev" ... Visjon; Forretningsidè; Filmer; Kontakt Ordet visjon kan ha flere betydninger: .

Visjonen må inspirere «Vår visjon er Mer på skinner», skriver Jernbaneverket. Avinors visjon er « å skape verdifulle relasjoner ».

RELATERTE BØKER